Vuojoella on siirrytty kesäaikaan

Vuojoen Kartano
Vuojoella on kesän aikana taas tarjolla lounasta. Kuvassa Miia Rantanen.

Vuojoen Kartanolla on taas vilskettä. Kesäaikaan siirtyminen tarkoittaa muun muassa sitä, että suosittu Vuojoen lounasbuffet on jälleen saatavilla keskiviikosta sunnuntaihin. Vuojoen kesä kestää elokuun loppuun asti.

-Vuojoen Kartanon lounasta voi vilpittömästi kehua. Juuri ruuan ja miljöön takia moni haluaa sinne aina uudestaan ja uudestaan, Hovi Salesin Sanna Varho sanoo.

Vuojoen Kartano on suosittu kesäretkikohde. Sanna Varho sanookin, että iso osa lounastelijoista on ryhmämatkalaisia. Lisäksi Vuojoki vetää puoleensa esimerkiksi perheitä sekä Rauman että Porin suunnasta.

Hyvän ruuan lisäksi Vuojoen etuna on miljöö, johon on kiva tutustua. Lisäksi Vuojoella on myös muuta ohjelmaa, esimerkiksi näyttelyjä. Vuojoelta on mahdolisuus tilata myös paljon kehuja kerännyt elämysopastus vaikkapa osaksi juhlapäivän ohjelmaa.

-Vuojoen Kartano pitää pintansa erittäin suosittuna juhla- ja kokouspaikkana. Vuojoelta löytyy runsaasti erikokoisia saleja ja Orangeriassa on hyvä kokoustila sekä idylliset saunatilat. Moni asiakkaamme pohtii Vuojoen etäisyyttä, mutta esimerkiksi Raumalta Vuojoelle ajaa 20 minuuttia, ei se sen kauempana ole, Sanna Varho rohkaisee.

Vuojoen Kartanon kesän tapahtumiin voi tutustua netissä.