Uskomaton kukkavalikoima on tehnyt joulutunnelman Siemen-Floraan

Joulun kukkien ykköspaikka Siemen-Flora on tehnyt myymälään tilaa kukille.

-Kukkaa on nyt joka paikka täynnä. Isossa myymälätilassa asiakkaan on helppo nähdä asetelmat ja etsiä omiin tarpeisiin sopivan. Valikoimaa on nyt siinä määrin, että jokainen löytää mieleisensä, yrittäjä Janne Ylivuori sanoo.

Tarjolla on niin perinteistä kuin modernin trendikästäkin kukka-asetelmaa. Jos kuitenkin käy niin, ettei valtavasta valikoimasta juuri sopivaa löydy, palveleva puutarhaliike kyllä auttaa.

-Jos ei ihan viime tingassa ole liikkeellä, niin floristi ehtii ottamaan asiakkaan toiveet huomioon, Ylivuori toteaa.

Jouluviikko on vilkasta aikaa Siemen-Florassa. Ylivuoren mukaan suurin ruuhka osuu aina aatonaaton tietämille.

-22. ja 23. joulukuuta ovat aina ryysispäiviä. Kukka on kuin kala, eli moni hakee sen viimetingassa ennen tarvetta.

Siemen-Floran henkilökunta on tehnyt melkoiset valmistelut jouluviikolle.

-Haluamme, että kukka-asetelmista tulee fiksuja, laadukkaita ja oman näköisiä. Kokonaisuus on mietitty tarkkaan purkkeja, rusetteja ja metsästä haettua jäkälää myöden. Kun asetelmat on tehty hyvin, niitä on mukava myydä ja asiakkaan kiva viedä lahjaksi.

Siemen-Floran asiakkaat hakevat jouluviikolla kukkia kotiin joulun tunnelmaa kohottamaan ja myös viemisiksi kyläreissuille. Yksi iso asiakasryhmä on yritykset.

-Yrityksille on tarjolla myös avaimet käteen -palvelu niin, että voimme toimittaa kukat asiakkaiden kotioville asti. Tällaiselle palvelulle on kysyntää, koska silloin yritysasiakkaamme pääsee mukavan helpolla.

Siemen-Flora palvelee jouluviikolla joka päivä kello 9-18 ja aattonakin vielä kello 9-12.

Tämän artikkelin kuvat ovat nostoja Siemen-Floran Instagram-tililtä. Kannattaa ottaa täyden palvelun puutarhaliike seurantaan myös Facebookissa.