Tero Liedes tuntee paikallisen rengasbisneksen

Tero Liedes, Rengas-Liedes
Tero Liedes on toiminut alalla jo pitkään, mutta yrittäjänä vasta reilut kaksi vuotta.

Raumalainen Tero Liedes vastailee puhelimeen tiuhaan tahtiin. Kevätaurinko on alkanut lämmittää ja renkaiden vaihto on tullut jälleen ajankohtaiseksi.

-Vilkkain sesonki on juuri alkamassa. Nyt on hyvä tarkistaa, missä kunnossa renkaat ovat, jotta voi ennakoida uusien hankintaa ja vaihtoajankohtaa, Rengas-Liedeksen yrittäjä vinkkaa.

Liedes teki päätöksen ryhtyä yrittäjäksi reilut pari vuotta sitten. Pitkään Raumalla toimineen Rengas-Rosvallin yrittäjä Keijo Rosvall jäi eläkkeelle ja työntekijöistä Tero päätti tarttua ruoriin.

Tero ehti toimimaan Rosvallin työntekijänä 13 vuotta.

-Pari vuotta yrittäjyyttä on tullut täyteen. Se oli hyvä päätös, joka ei ole kaduttanut hetkeäkään. Tosin sain hautoa päätöstä aika pitkään, kun Keijo puheli eläköitymisestään useana vuonna, Tero Liedes muistelee.

Hän pitää erittäin tärkeänä sitä, ettei tarvinnut aloittaa täysin nollasta.

-Sillä oli hemmetin iso merkitys, että yritys oli vakaalla pohjalla ja asiakaskuntaa ei tarvinnut lähteä hakemaan nollasta. Näin pääsin alkuun helpommin ja samat tutut ovat jatkaneet asiakkaina. Se on hienoa, Tero Liedes kiittelee.

Rengasbisnes perustuu pitkälti vakioasiakkaisiin, joita hyvin palvelemalla tulee pikku hiljaa myös uusia asiakkaita, kun hyvä sana kiirii.

-Hyvä palvelu ja rento ilmapiiri ovat vahvuuksiamme. Jos asiakas on vähänkään huumori-ihmisiä, niin meidän kanssa tulee varmuudella toimeen. Emme ota asioita liian vakavasti, mutta työt tehdään kunnolla, Liedes kertoo.

Rengas-Liedes on imagoltaan edullinen rengasliike.

-Meiltä kehtaa tulla kysymään halpoja renkaita. Ihmiset ovat oppineet kysymään meiltä käytettyjäkin, jos esimerkiksi yksi rengas menee puhki eikä halua koko kierrosta uusia, Liedes vinkkaa.

Rengas-Liedes palvelee Isometsän alueella osoitteessa Kaaritie 3.