Tätä on Sissos: rautainen verkkokauppa, huima kasvutarina ja nyt uusi upea myymälä

Sissos
Turkka Toivola on kasvattanut Sissoksesta 2,7 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävän myymälän, joka toimi mallikkaasti myös verkossa.

Yli 20 vuotta Raumalla toiminut Sissos on noussut merkittäväksi alan toimijaksi viime vuosien reippaan kasvun ansiosta. Liikevaihdolla mitattuna Sissos on Suomen suurin aseliike. Mutta Sissos on paljon muutakin: hyllyiltä löytyy mittava valikoima tavaraa metsästykseen, kalastukseen ja retkeilyyn.

Torstaina Sissos viettää avajaisia uudessa myymälässään Sahankatu 2:ssa eli Pick n Pay´n yhteydessä.

-Tärkeimmät syyt muuttoon olivat isompi myymäläpinta-ala ja keskeisempi sijainti. Muuton myötä saimme noin sata neliötä lisää myymälätilaa ja se näkyy heti valikoimien laajuudessa. Erityisesti retkeilypuoli on kasvanut, yrittäjä Turkka Toivola kertoo.

Sissos
Sissos sai muuton myötä lisää myymäläpinta-alaa.

Sissoksen uusi myymälä on tyylikäs kokonaisuus. Toivola sanookin, että siisteyteen ja myymälän ulkoasuun on haluttu panostaa erityisen paljon.

-Maahantuojilta alkoi tulla runsaasti kannustavia kommentteja, kun julkaisin somessa kuvia uudesta myymälästämme. Kehuivat, että on Suomen mittakaavassa hieno myymälä. Muutenkin kaikki kommentit ja palautteet ovat olleet erittäin myönteisiä.

Sissos avasi uuden myymälänsä ovet viime viikon tiistaina. Varsinaisen avajaispäivän aika on torstaina 27. huhtikuuta.

-Silloin on tarjolla kovia tarjouksia ja useita maahantuojien edustajia on paikalla esittelemässä tuotteitaan, Toivola mainitsee.

Sissoksen liikevaihto on peräti 2,7 miljoonaa. Toivola ei halua ryhtyä erittelemään verkkokaupan osuutta liikevaihdosta.

-Olemme panostaneet rajusti verkkokauppaan viimeiset viisi vuotta ja nyt halusimme satsata kunnolla myymälän. Näkemykseni on se, että molemmat pitää olla kunnossa, vaikka jotkut väittävät, että kivijalkakaupat loppuvat. Itse en siihen usko, vaan luotan kivijalan ja netin yhdistelmään.

Turkka Toivolalle on vuosien mittaan kehittynyt maine paikallisena verkkokauppa-asiantuntijana. Häneltä kysytään usein neuvoja.

-Mielelläni autan ja opastan. Yleensä muistutan, että verkkokauppa vie vähintään yhtä paljon aikaa ja rahaa kuin kivijalkakaupan pyörittäminen.

Toivola on pelannut pelin oikein. Hän on tehnyt verkkokauppansa hyvin ja varmistanut, että asiakastyytyväisyys pysyy korkealla tasolla.

-Myymme verkkokaupassa pelkästään sitä tavaraa mitä meillä on omassa varastossa. Keskimääräinen toimitusaikamme koko Suomeen on 44 tuntia ja toimitusvarmuus on 99,98 prosenttia.

Verkkokaupasta voi siis tarkistaa saldon, mitä liikkeestä löytyy. Se mahdollistaa sen, että lähialueen ihmiset voivat kotisohvalla selailla Sissoksen valikoimia ennen ostoksille saapumista.

-Verkkokaupalla on ollut valtava markkinoinnillinen vaikutus. Moni tutustuu tuotteisiin netissä, mutta hakevat tuotteen myymälästä, Turkka Toivola vahvistaa.

Sissos viettää uuden myymälän avajaisia torstaina 27.4.2017 osoitteessa Sahankatu 2 (avoinna arkisin 10-18, lauantaisin 10-14)

www.sissos.fi