Sinikeltaiset lahjat pukinkonttiin Lukon toimistolta tai Prisman pop up -myymälästä

Eveliina Suonpää palvelee asiakkaita Prisman pop up -myymälässä. Sinikeltaiset joululahjahankinnat voi tehdä Prisman aukioloaikoina.

Moni sinikeltainen jääkiekon ystävä vauvasta vaariin avaa tänäkin jouluna paketistaan Lukon logolla varustettuja tuotteita. Tavaraa on liikkunut Rauman Lukon myyntineuvottelija Sallamari Impolan mukaan laidasta laitaan.

Sesongin hittilahjoiksi ovat nousseet perisuomalaiseen tapaan saunomiseen liittyvät tuotteet.

- Tänä vuonna suuren suosion uusista tuotteista on saavuttanut Lukko-laudeliina. Se on kotimainen tuote ja 100% puuvillaa, joten se kestää varmasti kovaakin saunomista, Impola naurahtaa.

- Siihen mukaan on moni liittänyt aiheeseen sopivia muita tuotteita, kuten Lukon logon muotoista saunamittaria ja pyyhettä.

Lukko-tuotteita on helppo yhdistellä samaan pakettiin.

- Paljon on paketoitu samaan paperiin esimerkiksi pipoja, lapasia ja huiveja. Myös heijastinliivi, roikkuva heijastin ja hihaan kiedottava heijastin ovat hyvä yhden teeman mukainen lahja. Samalla tulee varmistettua pienten kulkijoiden näkyvyys liikenteessä, Impola muistuttaa.

Samaan teemaan sopivia Lukko-lahjoja voi yhdistellä myös samaan pakettiin. Laajimmat valikoimat löytyvät Lukon toimistolta, joka palvelee jouluviikolla arkisin klo 9.00-16.00 ja lauantaina klo 10.00-14.00.

Hyvien lahjatuotteiden joukosta hän nostaa hittilahjoina esiin jotakin uutta ja jotakin perinteistä.

- Miesten ja lasten bokserit sekä naisten hipsterit ovat nyt kuuma tuote. Totta kai meillä on tänäkin jouluna tarjolla uusia huppari- ja college-malleja. Samaa sarjaa olevista college- ja T-paidoista löytyy mallit niin miehille kuin naisillekin.

Lukko-tuotteet joulupukin säkkiin voi hankkia useammasta eri paikasta.

- Toimisto palvelee perjantaina klo 16.00 asti ja aatonaattona eli lauantaina olemme paikalla klo 10.00-14.00. Mikäli nuo ajat eivät sovi omiin aikatauluihin, niin Prisman aulassa oleva pop up-myymälämme on avoinna Prisman aukioloaikoina lauantaihin klo 21.00 saakka, Impola vinkkaa.

Toimiston Lukkoshopin ja Prisman pop up-myymälän lisäksi lahjat voi hankkia Pyörä-Nurmelta sen aukioloaikoina eli jouluviikolla arkisin klo 9.30-18.00 sekä lauantaina 9.30-15.00. Pyörä-Nurmella on hieman tiivistetympi valikoima.

Nettikaupasta tilattaessa lahjat eivät enää ehdi jouluksi, vaan ne saapuvat perille pyhien jälkeen.

Voit tutustua valikoimiin jo ennakkoon nettikaupassa Lukkoshop.fi