Perjantaina avattava ravintola Savila tilasi sähköurakoinnin naapurista

Narvi-Sähkö ja Ravintola Savila ovat naapureita Vanhan Rauman portilla.

Rauman ravintolaelämässä tapahtuu perjantaina, kun entinen Wähä Tallbo muuttaa naapurikiinteistöön Savilanpuiston kulmaan ja nimi vaihtuu samalla Ravintola Savilaksi. Toinen naapuri, Narvi-Sähkö, urakoi puolestaan uuden ravintolatilan sähkötyöt.

- Meillä on yhteistä historiaa pitkältä ajalta. Olemme tehneet sähköhuoltotöitä muun muassa Villa Tallbossa Petäjäksessä. Tämä rakennus taas on tuttu meille jo 1980-luvulta, jolloin teimme täällä sähkötyöt, kertoo Narvi-Sähkön Raimo Narvila.

Narvilan mukaan pois muuttaneen Winnovan jäljiltä löytyi vielä joitain alkuperäisiäkin asennuksia, vaikka kiinteistö on toki elänyt vuosien varrella.

- Löysimme vielä alkuperäiset sähköpiirustuksemmekin.

Tallbo-ravintoloiden Antti Sinervaaralle oli selvää, että sähköurakointi tilataan naapurista.

- Hommat ovat sujuneet hienosti ja nopeasti. Ja onhan se hyvä, että he ovat tuossa lähellä, jos äkkiä tarvitaan jotain, iloitsee Sinervaara.

Antti Sinervaara lisää, että kyllä paikallisia yrittäjiä kannattaa muutenkin käyttää.

Narvi-Sähkö on urakoinut uuteen ravintolatilaan, jossa on kaikkiaan noin 160 asiakaspaikkaa kolmessa eri tasossa, muun muassa keittiön sähkölaitteet, ilmastoinnin sekä valaistukset.

- Vaikka moni tuntee meidän liikkeemme Vanhassa Raumassa Kauppakadun alussa, niin tällaiset urakoinnit ovat yhtiömme pääbisnestä. Ne kattavat liikevaihdosta kolme neljännestä, Raimo Narvila kertoo.

- Tällaiset saneerauskohteet ovat meille oikein mieluisia, kun saadaan työskennellä kuivassa ja lämpimässä.

Vastaavanlaisia urakoita on Narvi-Sähkö tehnyt muun muassa Rauman Prisman kahviossa ja Rauman Amarillossa.

- Ravintolat ovat urakoitsijoille mieluisia asiakkaita, kun aina on jotain pientä päivittämistä, näkee Narvila. 

Antti Sinervaara (vas.) ja Raimo Narvila löivät kättä päälle onnistuneen sähköurakoinnin kunniaksi. Ravintola Savila pääsee palvelemaan asiakkaita jo ennen vappua.