Paikallinen urheilukauppias laati hiihtoloman muistilistan

Hiihtoloma on aktiivista aikaa urheilukaupassa. Varsinkin kaupassa, josta löytyvät monipuoliset valikoimat useisiin tarpeisiin sekä laajat huoltopalvelut. Pyörä-Nurmi on tästä hyvä esimerkki.

-Tällä viikolla alkaa vilske, varsinkin loppuviikosta. Ihmiset aktivoituvat juuri ennen kuin välineitä, vaatteita tai huoltopalveluja tarvitaan. Toivomus tietysti olisi, että aktivoituisivat jo vähän aiemmin, Jussi Nurmi sanoo.

Hän kiittelee Lähdepellon lumitykkiä siitä, että hiihtokelit ovat pysyneet Raumalla kunnossa.

-Lumimäärät ovat olleet tänäkin talvena todella vähäiset, joten kiitos lumitykille. Sillä on valtava merkitys tämän alueen hiihtoharrastukseen. Mikä parasta, myös luistelubaanat ovat pysyneet aika hyvin kunnossa tänä talvena, Nurmi kiittelee.

Jussi Nurmi listasi muistilistan palveluista, joille hiihtoloman lähestyessä on varmasti käyttöä:

Tomppa huoltopuuhissa.

1. Pyörä-Nurmen huoltopalvelut

-Olemme satsanneet paljon huoltopalveluihin ja ihmiset ovat löytäneet ne hyvin. Huollossa riittää hommia erityisesti murtomaasuuksien, laskettelusuksien ja lumilautojen huolloissa. Luistinpuolella teroitetaan ahkerasti ja jonkin verran vaihdetaan teriä. Fillaripuolellakin riittää hommia talvella, kun pyöräilijät hakevat nastarenkaita, kun ei tuolla jäätiköillä muuten parane ajella, Jussi Nurmi luettelee.

Jussi Nurmi.
Jussi Nurmi tietää, että pitopohjasukset ovat tämän talven hittituote. Niihin saa paikalliselta urheilukauppiaalta tyytyväisyystakuun.

2. Asiantunteva suksimyynti

Koska emme voi kaupassa varmistua hiihtäjän tyylistä, annamme pitopohjasuksille tyytyväisyystakuun.

-Pitopohjasukset ovat nyt todellinen hittituote. Voidaan sanoa, että nyt markkinoilla on todella hyvin toimivaa suksea. Tällaiseen sukseen vaikuttaa hiihtäjän paino ja hiihtotyyli, jotka pyritään ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon suksia valittaessa.

Aina valinta ei kuitenkaan osu heti oikeaan, koska kauppiaan kokemuksen mukaan miehet sanovat hyvällä itseluottamuksella olevansa melkein kilpahiihtäjiä ja naiset taas aliarvioivat hiihtotaitonsa siitä kysyttäessä.

-Koska emme voi kaupassa varmistua hiihtäjän tyylistä, annamme pitopohjasuksille tyytyväisyystakuun, eli jos tuli väärä valinta, sukset vaihdetaan sopiviin, Nurmi lupaa.

Tämä onkin loistava esimerkki paikallisen asiantuntijan merkityksestä.

-Jos joku väittää, että pitopohjasuksilla ei ole hyvä hiihtää, niitä ei siinä tapauksessa ole ostettu meiltä, Jussi Nurmi tokaisee ja viittaa tyytyväisyystakuuseen.

Kypärät.
Kattavasta kypärävalikoimasta kelpaa valita. Elina ja muu henkilökunta auttavat valinnassa.

3. Varusteet ja vaatteet

10 vuotta sitten oli ihan juntti, jos käytti rinteessä kypärää. Nykyään on juntti, jos ei käytä.

-10 vuotta sitten oli ihan juntti, jos käytti rinteessä kypärää. Nykyään on juntti, jos ei käytä. Onneksi tässä tapauksessa muoti on muuttunut, joten kypäräkauppa käy hyvin. Se on todella ehdoton väline, kun on lähdössä rinteeseen, Nurmi muistuttaa ja jatkaa:

-Myös pukeutuminen on tärkeää talviurheilussa. Se lähtee ihan kalsareista liikeelle. Jos meinaa olla ulkona koko päivän, osaa varmasti arvostaa oikeanlaisia kamoja. Viime vuosina on selvästi käynyt ilmi, että ihmiset osaavat vaatia enemmän urheilupukeutumiselta. Enää ei lähdetä mäkeen niin, että vedetään päälle vanha kalastajaneule ja toppatakki, Nurmi sanoo.

www.pyora-nurmi.fi