Paikallinen asiantuntija vinkkaa: Päivitä immuniteettisi uudelle tasolle

Säännöllisellä ja optimoidulla kylmäaltistuksella on mahdollista saada huomattavia terveyshyötyjä erittäin hyvällä hyötysuhteella. (Kuva: Ruokapuoti Lumon nettisivut)

Ruokapuoti Lumon nettisivuilla käyneet ovat saaneet huomata, että yrittäjä Tero Suhonen on aktiivinen sisällöntuottaja. Suhonen kirjoittaa sivustolle mielenkiintoista sisältöä tuoden samalla esiin asiantuntijuuttaan.

Yksi ajankohtaisista sisällöistä on Päivitä immuniteettisi uudelle tasolle -juttusarja, johon Suhonen on kirjoittanut kolme mielenkiintoista tarinaa:

Osa 1: suolisto
Osa 2: ruokavalio
Osa 3: kylmäaltistus

-Avantouinnin ja saunan jälkeinen olotila. Endorfiinien ryöppy täyttää elimistön jokaisen solun hyvän olon raukeudella ja tämän jälkeen uni maittaa. Poikkeuksellinen kokemus saa usein haluamaan tätä mahtavuutta ja ihanuutta lisää, avantoon on pakko päästä uudestaan. Kun tarkemmin tutustuu kylmäastistuksen tieteellisesti tutkittuihin positiivisiin muutoksiin elimistössä, yllättyy totaalisesti sen laajoista ja monipuolisista vaikutuksista, Suhonen aloittaa osa 3:n tekstin.

Kakkososassa puolestaan muistutetaan ruokavalion merkityksestä.

-Aito, puhdas ja värikäs ruoka. Siinä on kaikessa yksinkertaisuudessan vinkki, josta immuniteettisi ertyisesti pitää. Mitä jos menisitkin kauppaan kasvis- ja hedelmäostoksille ilman kauppalistaa? Valitsisit aisteja käyttäen koriisi sesongin tarjontaa suosien voimakkaita tuoksuja ja jotakin keltaista, punaista, tumman vihreää, sinistä, liilaa, valkoista sekä oranssia? Kasvien eri väripigmentit antavat elimistölle runsaan kirjon suoja-aineita tulehduksia, bakteereita, viruksia, homeita, sieniä ja jopa syöpää vastaan. Näistä väripigmenteistä elimistö saa oivallista vahvistusta omaan antioksidanttiarmeijaan.

Lue kaikki osat ylläolevista linkeistä ja tutustu myös muuhun sisältöön Ruokapuoti Lumon sivuilla.