Oho, onpas melkoinen valikoima akkuvehkeitä!

Juuso Ylivuori
Juuso Ylivuori näyttää Stihlin akkusahaa.

Siemen-Florassa on huomattu, että akkukäyttöiset puutarhakoneet tekevät nyt rajusti tuloaan. Niiden kysyntä on ollut merkittävästi kasvussa.

-Ihan selvästi näkee, että akkuvehkeisiin panostetaan nyt hurjasti. Se on tulevaisuuden juttu, joka yleistyy jo nyt kovaa vauhtia, Juuso Ylivuori Siemen-Florasta kertoo.

Akkukäyttöisiä laitteita on ollut markkinoilla jo pitkään, mutta vasta nyt on nähtävissä suurempaa kysyntää. Akkulaitteilla on monia etuja verrattuna perinteisiin polttomoottorikoneisiin.

-Moni tykkää päästöttömyydestä, hiljaisuudesta ja siitä, ettei ole käyntiinvetelyä. Kaikki helppo aina kiinnostaa. Etenkin nuorempi sukupolvi arvostaa yksinkertaisuutta ja helppoutta, mutta kyllä näillä akkukoneilla joutuu sentään vielä itse työt tekemään, Juuso Ylivuori naurahtaa.

Akkulaitteiden valikoima on kasvanut erittäin monipuoliseksi. Esimerkiksi Stihliltä löytyy akkusahaa, akkutrimmeriä, akkupensasleikkuria, akkupuhallinta ja akkuruohonleikkuria.

-Valikoimissa on isompaa ja pienempää, joten jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva ja hinnatkin ovat erittäin sopivia. Trimmerit taitavat olla suosituin akkutuote. Akkusaha on käryttömyytensä ansiosta kätevä rakennuksilla, Juuso Ylivuori toteaa.

-Nykyään akkukoneet toimivat samoilla akuilla, mikä on helpottanut asiakkaita todella paljon, jos vaikka omistaa useita laitteita, Ylivuori lisää.

Moni esimerkiksi moottorisahaa ostamaan tuleva asiakas yllättyy Siemen-Floran valikoimien edessä.

-Aluksi on tärkeää selvittää, millaiseen työhön asiakas on sahaa ostamassa. Jos edessä on kunnon metsämeiningit, niin silloin emme akkusahaa suosittele.

Stihlin lisäksi Siemen-Floran valikoimista löytyy Stigan akkukoneita.

Stihl-tuotekuvastoa voi selailla tästä.
Stigan valikoimaan voi tutustua nettisivuilla.