Nyt näkee mökilläkin!

Porras- ja kaidevalot luovat niin tunnelmaa kuin turvallisuuttakin.

Rauman Lapin Ruonan kylästä kotoisin oleva Ari Kaitila asennutti ympärivuotisessa käytössä olevalle mökilleen komeat porras- ja kaidevalot. Nyt näkee kulkea portaissa pimeälläkin säällä.

Valaisimet ja asennustyöt tilattiin Narvi-Sähköltä.

- He ovat tehneet aikanaan tähän mökkiin kaikki muutkin sähkötyöt. Homma toimii, enkä ole nähnyt mitään syytä lähteä vaihtamaan firmaa, kehuu Kaitila.

Mökin pihavalotkin hommattiin samasta paikasta yhdeksän vuotta sitten. Kaitila laskeskeli, että heidän suvullaan ja Narvi-Sähköllä ollee jo kolmenkymmenen vuoden asiakassuhde.

Kotitilan yhteyteen aikanaan rakennettu mökki näkyi jo pitkälle toimittajan ajaessa haastatteluun. Eksymisen vaaraa ei ollut, sillä niin komeasti valaistu mökki näkyi kauas.

Nyt viimeksi mökille asennettiin siis portaisiin upotetut Highline Step -led-porrasvalot ja kaiteiden valaistusta parannettiin upotetuilla Airamin Slimline -led-profiililla. Jo aiemmin oli terassia valaisemaan asennettu Konstsmiden tuotteita.

- Tavoite on ollut lisätä turvallisuutta pimeässä kuljettaessa.

Ari Kaitilan isän ja pappan rakentamaan piharakennuskin sai samalla kertaa tyylikkäät kulissivalot Konstsmiden ylös-alas -valaisimista. 

Vanha ulkorakennuskin sai tyylikkäät ylös-alas -valaisimet.