Moottorisahojen kauppa käy ympäri vuoden

Siemen-Florassa on valikoimaa. Kuvassa huoltopäällikkö Marko Kataja.

Monipuolinen raumalainen puutarha-alan liike Siemen-Flora on kaikkea muuta kuin hiljainen talvella. Joulun kukkakiireet jäivät viime viikolle, mutta välipäivinä tehdään vilkkaasti muun muassa moottori- ja raivaussahakauppaa.

-Kevät ja kevättalvi ovat toki kovimmat moottorisahasesongit, mutta myös talvella kysyntää on runsaasti. Meillä on nyt hyvät valikoimat ja huoltopalvelu toimii, joten ei muuta kuin kaupoille, Siemen-Floran yrittäjä Janne Ylivuori vinkkaa.

Valikoima on esillä näyttävällä ”sahaseinällä”, josta on helppo vertailla eri malleja asiantuntevan myyjän opastuksella. Siemen-Floran valikoimista kysyttyjä ovat myös metsurin tarvikkeet, erityisesti viiltosuojahousut, turvasaappaat ja kypärät.

-Kunnon varusteet maksavat itsensä takaisin, kun kerran lipsahtaa. Ei tarvitse kuin liukastua, niin voi tulla pahaa jälkeä, jos varusteet eivät ole kunnossa, Ylivuori muistuttaa.

Kysyntä huoltopalveluja kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta. Ammattitaitoinen ja edullinen huolto takaavat sen, että hommat sujuvat hymyssä suin.

-Huolto ja ketjujen teroituspalvelu ovat suosittuja. Vaikka joku osaisi itsekin niitä hommia tehdä, useimmat tykkäävät, että ammattilainen hoitaa homman.

Ota Siemen-Flora seurantaan Instagramissa!