Moni avaa paketista tänä jouluna Lukon hittilahjoja

Marko Östman, Rauman Lukko
Marko Östman tietää, että fanituotekauppa käy kovalla vauhdilla jouluviikolla. Yksi uutuuksista on babysetti, joka sisältää mm. kylpytakin.

Lukon viestintä- ja markkinointipäällikkö Marko Östman vaikuttaa joulun tietämillä kiireisemmältä kuin Korvatunturin tontut. Östman pitää huolen siitä, että Lukon fanituotemyynti sujuu mutkattomasti eri myyntipisteissä tärkeänä sesonkiaikana.

-Joulu on meille tärkeä sesonki, ihan niin kuin muillekin myymälöille. Pipoja, kaulahuiveja, lapasia ja huppareita menee jatkuvasti tasaiseen tahtiin, mutta jouluna ihmiset hakevat myös vähän spesiaalimpaa tavaraa lahjapaketteihin, Östman sanoo.

Hän luettelee esimerkkejä: paikallista käsityötä oleva Lukko-puukori, kotimaista tuotantoa oleva Lukko-saunamittari, Lukko-teräslaattakoru ja uudistunut Lukko-reppu, joka on Fjällrävenin Re-Kånken -mallistoa.

-Mainitaan vielä upea babysetti, joka saapui myyntiin juuri sopivasti ennen joulua. Sen mukana tuleva kylpytakki on ihan päällikkö, Östman innostuu esitellessään uutuuksia.

Lukko on saanut viime aikoina runsaasti kiitosta alati kehittyneistä fanituotevalikoimista.

-Pyrimme pitämään koko ajan laajaa valikoimaa ja vastaamaan eri sesonkien kysyntään. Tuotteiden on oltava siistejä ja laadukkaita, Östman linjaa.

Lukon toimiston lahjamyynti ei rajoitu vain fanituotteisiin, vaan useista lahjapussukoista tulee löytymään myös pääsylippuja sekä jääkiekko-otteluihin että viihdetapahtumiin.

-Houkuttelevasti hinnoiteltu kolmen matsin lippupaketti on ollut suosittu ja lisäksi helmikuun alussa järjestettävän Stand Up & Dinner -tapahtuman lippuja myydään nyt hyvin.

Kolmen matsin lippupaketilla pääsee 29 eurolla katsomaan vuodenvaihteen tietämillä pelattavat kotiottelut Pelicansia, Kärppiä ja JYPiä vastaan.

Lukon toimisto palvelee lauantaina 17. joulukuuta kello 10-14 ja jouluviikolla ma-pe klo 9-16

Lisäksi Lukon fanituotteita on saatavilla Prismasta, Pyörä-Nurmelta ja Pick´n Paysta. Myös Lukko Shop netissä palvelee ja tuotteita postitetaan ennen joulua päivittäin.