Maalikauppa lähtee hymyssä suin kohti uutta liiketilaa

Maalikauppa V&O, Rauma
Maalikauppa V&O:n omistajakaksikko Vesa Lainio (vas.) ja Olli Vene kirjoittelevat hymyssä suin alelappuja varaston tyhjennysmyyntiä varten. Tammikuussa on aika muuttaa uusiin tiloihin.

Maalikauppa V&O on neljän toimintavuotensa aikana ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa, mutta kohta puhaltavat uudet tuulet. Omistajat Vesa Lainio ja Olli Vene päättivät tarttua tilaisuuteen, kun hyvä liiketila näkyvältä paikalta vapautui.

Maalikauppa muuttaa Tekniset Mäntyseltä vapautuneisiin tiloihin Kairakadulle, huonekaluliikkeiden naapuriin.

-Nykyinen toimitila on ollut monessa mielessä hyvä, mutta muutolla haemme lisää näkyvyyttä ja luontaisia asiakasvirtoja, Vesa Lainio kertoo.

Hän arvioi, että vaikka Maalikauppa on vakiinnuttanut paikkansa Raumalla ja liikkeellä on paljon vakioasiakkaita, kaikki eivät vielä yritystä tunne.

-Ihmetteleviä ja yllättyneitä kommentteja riittää edelleen neljän toimintavuoden jälkeenkin. Uuden asiakkaan tunnistamme siitä, että yleensä hän tulee takaovesta, Lainio naurahtaa.

-Moni mieltää meidät vain ammattikuntaa palvelevaksi tai pelkäksi maalikaupaksi. Sen huomaa yllättyneistä kommenteista, kun asiakkaat huomaavat, että meillä on esimerkiksi listoja, kaakeleita ja laminaattejakin, Lainio toteaa.

Ennen joulua näkyvälle paikalle on nostettu mittava valikoima erilaisia lyhtyjä.

-Nyt kun ei ole ulkomaalauskausi, laitoimme vähän eri tavaraa esille. Lyhtyjä onkin mennyt kaupaksi kivasti.

Mitä muuten kuuluu alan liikkeeseen joulua edeltävänä aikana?

-Käytävämattoja menee paljon. Ja nyt kun meillä on varaston tyhjennysmyynti meneillään, kannattaa hyödyntää erikoistarjoukset. Esimerkiksi tapetteja lähtee nyt matkaan selvästi normaalia edullisemmin, Olli Vene vinkkaa.

Maalikaupan väki tekee vanhoissa tiloissa Lounaisväylän varrella kauppaa vielä yli kuukauden. Lauantaina 21. tammikuuta Lainio ja Vene aikovat sulkea vanhan paikan ja sitä seuraavalla viikolla avata uusissa tiloissa.

-Mielenkiinnolla odotamme pääsyä uusiin tiloihin. Tuotevalikoimamme tulee kasvamaan entisestään, Lainio ja Vene ennakoivat.

www.maalikauppaoy.fi

Maalikauppa V&O, Rauma
Maalikaupan nykyinen toimitila sijaitsee Lounaisväylän varrella. Joulu-tammikuun aikana on tarjolla alehintoja varastossa olevista tuotteista.