Maalikaupan miesten haikeus unohtuu uutta liiketilaa ihaillessa

Maalikauppa
Maalikaupan miehillä on aihetta hymyyn. Uusi avara liike avataan maanantaina ja avajaisia vietetään torstaina.

Nyt se tapahtuu! Maalikauppa V&O on kokenut viimeisen aukiolopäivänsä vanhassa osoitteessa Lounaisväylällä. Uusi upea liike avautuu Kairakadulle huonekaluliikkeiden naapuriin maanantaina 23. tammikuuta.

-Haikeus unohtuu, kun olemme nähneet kuinka upea uudesta liiketilasta tulee. Todella positiivisin ja iloisin mielin avaamme uudistuneen Maalikaupan, Vesa Lainio ja Olli Vene sanovat.

Varsinaisten avajaisten aika on kuitenkin vasta myöhemmin ensi viikolla.

-Tällä viikolla tavarat ja miehet ovat olleet vielä sen verran sekaisin, että otetaan alkuviikkoon vielä hieman järjestelyaikaa ja vietetään avajaisia torstaina 26. päivä. Kauppaa kuitenkin tehdään kovasti jo maanantaista lähtien uusissa tiloissa, Lainio kertoo.

Kahvin ja munkin lisäksi avajaisissa on tarjolla ”monen sortin avajaistarjouksia”. Esimerkiksi uutuustapetteja löytyy uudesta avarasta liiketilasta moneen makuun. Myös muiden pintamateriaalien valikoima on kasvanut.

-Uudessa liiketilassa on miellyttävämpi asioida, koska väljemmissä tiloissa tavarat on saatu paremmin esille. Pitkää päivää on painettu kahden paikan välillä, mutta hyvältä täällä jo näyttää, Olli Vene sanoo ja katselee tyytyväisenä ympärilleen.

Maalikaupan uusi sijainti innostaa yrittäjiä, sillä naapurissa toimivat huonekaluliikkeet tukevat kokonaisuutta mainiosti.

-Näillä nurkilla liikkuu ihmisiä, jotka ovat laittamassa kotia kuntoon, joten uskomme, että muuttomme uuteen paikkaan tukee alueen yrityksiä puolin ja toisin.

Muutto vilkkaalle liikepaikalle saa miettimään myös aukioloaikoja.

-Olemme huomanneet, että täällä liikkuu sunnuntaisin väkeä runsaasti. Päätimme, että avajaisviikolla olemme sunnuntaina auki ja sen jälkeen mietimme asiaa tarkemmin, Lainio toteaa.

Uudistunut Maalikauppa avaa ovensa Kairakadun FereCenterissä maanantaina 23. tammikuuta kello 8. Avajaisia vietetään torstaina 26. tammikuuta.