Lauantaina testataan kiekkovarusteita Tuki-Areenalla - osallistu Pyörä-Nurmen Facebook-skabaan!

Tulevana lauantaina 2.9. Tuki-Areenan molemmilla jäillä on luvassa vipinää ja vilskettä, kun Pyörä-Nurmi järjestää yhdessä varustevalmistajien Bauerin ja CCM:n kanssa jääkiekkovarusteiden testauspäivän.

- Meillä on siellä molemmat jäät käytössä, toisessa testataan Bauerin kamppeita ja toisessa CCM:n. Paikan päällä pääsee testaamaan kaikkia niin sanottuja isoja varusteita kuten vaikkapa mailoja, luistimia, hanskoja, kypäriä, housuja, rintapanssareita ja niin edelleen, Jussi Nurmi kertoo.

Varusteita pääsee testaamaan kaikki halukkaat. Tarjolla on niin lasten kuin aikuistenkin varusteita.

- Kamat puetaan päälle pukukopeissa ja sen jälkeen pääsee jäälle ottamaan niihin tuntumaan. Kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan itselle sopivaa lätkävarustusta, iästä ja pelitasosta riippumatta.

- Varustetoimittajien edustajat ovat  esittelemässä ja suosittelemassa sopivia kamppeita. Tämä on hieno tilaisuus päästä tutustumaan viime hetken uutuuksiin. Esimerkiksi mailoja on laaja repertuaari ja se on varmasti se tuote mikä vetää testaajia puoleensa, Nurmi sanoo.

Pyörä-Nurmen toimesta kävijöille tarttuu matkaan mukaan myös hyviä etuja. Nurmen edustaja jakaa etukuponkeja ja luvassa on myös yllätyslahjoja testaajille.

Bauerin pisteellä pääsee myös tutkituttamaan omiin jalkoihin parhaiten istuvat luistimet, sillä heillä on mukanaan hieman kevyempi versio Skate Labista, jolla mitataan molemmat jalat ja sen mukaan pystytään analysoimaan kyseisille jaloille parhaiten soveltuvat luistimet.

Tuki-Areenan jäällä pääsee lauantaina testaamaan muun muassa mailoja, luistimia ja hanskoja.

Osallistu Pyörä-Nurmen jääkiekkoaiheiseen Facebook-arvontaan!

Pyörä-Nurmi arpoo joka kuukausi Facebook-sivuillaan jääkiekkoaiheisen videon kommenttikenttään kaverinsa tägänneiden ja videosta tykänneiden kesken kaksi 50 euron lahjakorttia - toisen kortin voittaa tägääjä ja toisen tägätty.

Arvonta suoritetaan aina kerran kuukaudessaa, viimeinen arvonta on tammikuussa 2018. Arvontoja on siis yhteensä huikeat kuusi kappaletta ja mitä enemmän tägäilet, sen parempi mahdollisuus sinulla on voittaa.

Ja muista katsoa video loppuun asti, jotta tiedät mikä herätti kiivasta keskustelua porilaisissa!

Osallistu kilpailuun Pyörä-Nurmen Facebook-sivuilla, videoon pääset suoraan tästä
 

www.pyora-nurmi.fi