Komiikkaa ja hyvää ruokaa Kivikylän Areenalla helmikuun Stand Up & Dinnerissä

Kivikylän Areenan kevät on täynnä tapahtumia. Rauman Lukon Liiga-otteluiden lisäksi tarjolla on Stand Up-komiikkaa ja kotimaista musiikkia.

Perjantaina 2. helmikuuta areenan ylätorilla järjestetään nyt toista kertaa Stand Up & Dinner -tapahtuma. Markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf kertoo, että viime kertainen vastaaotto oli niin positiivinen, että tapahtuma saa nyt jatkoa.

- Kuluvan vuoden alkupuolella järjestetty ensimmäinen Stand Up & Dinner oli järjestelyineen todella onnistunut, ja mikä parasta, niin yleisö viihtyi ja me saimme runsaasti hyvää palautetta. Se kertoi meille, että tämänkaltaiselle illalle, jossa on tarjolla hyvää ruokaa ja huumoria, on selkeästi tilausta.

Stand Up & Dinnerissä yleisö pääsee nauttimaan nimensä mukaisesti lavalla esitetystä komiikasta ja maittavasta ruoasta. Myynnissä on kahden kategorian lippuja, sillä 49 eurolla pääsee nauttimaan huumorista ja ruosta, 69 euron lipuilla puolestaan saa paikan parhailta paikoilta, ruokailun, alkumaljan ja kahvin avecilla.

Eklöf kertoo, että lipunmyynti on käynyt kuumana.

- Olemme myyneet tällä hetkellä paljon paremmin kuin vuosi sitten vastaavaan aikaan. Ensimmäisen Stand Up & Dinnerin kävijämäärä oli noin 350 kävijää, kun paikalle mahtuu maksimissaan noin 700 henkeä. Nyt näyttää siltä, että tuleva tapahtuma tulee hyvässä tapauksessa täyteen, kauaksi emme siitä ainakaan jää.

Lavalla esiintyvät kotimaisen stand upin kärkinimet eli Iikka Kivi, Heli Sutela, Tomi Haustola ja Heikki Vilja.

- Halusimme kaikki tämän hetken kuumimmat alan esiintyjät, jotka ovat kaikki tyyliltään erilaisia. Näin kattaus on mahdollisimman laaja ja viihdyttävä, kaikille löytyy jotain, Eklöf muistuttaa.

Esiintyjäkaartissa on mukana viime vuotiseen tapaan myös oman kylän poika Joel Tervonen.

- Joel oli vuosi sitten aloitteleva koomikko, joka sai hyvän paikan ottaa yleisönsä ja hän onnistui siinä. Nyt hän on ottanut vuoden aikana jälleen isoja askelia eteenpäin.

Katso lisää ja varaa paikkasi: http://www.standuprauma.fi