KaffeBarissa on tarjolla myös maukasta salaattia

KaffeBarin pöydät täyttyvät lounasaikaan. Kahvilayrittäjä Tiina Willman sanoo, että salaattiannoksen voi tilata kolmella tai neljällä täytteellä ja variaatiomahdollisuuksia on lisukkeissa paljon.

KaffeBarin salaattipöytää kehutaan myös asiakkaiden taholta monipuoliseksi. He kantavatkin pöytiin monenvärisiä salaattiannoksia:

Yrittäjä Tiina Willman muistuttaa, että hän kuuntelee mielellään asiakkaidensa toiveita esimerkiksi salaatin lisukkeisiin liittyen. Salaatin saa halutessaan mukaan.

– Ne, joilla on lyhyt ruokkis, ottavat salaatin yleensä mukaansa. Ne, joilla on aikaa istua, syövät mielellään täällä.

– Suosituimpia täytteitä meillä ovat lohi, possu ja kana. Henkilökunnassamme on vegaaneja, joten meillä on huomioitu, että myös niille, jotka eivät syö eläinkunnan tuotteita, on aina tarjolla proteiinia, kuten papuja, Willman kertoo.

Alun perin KaffeBarin munkkeihin tykästyneet asiakkaat ovat sittemmin löytäneet myös SalaattiBarin.

– Salaatit ovat erityisesti ruokatunnin juttu. Moni ottaa munkit mukaan iltapäiväkahvia varten, Willman kertoo.

Salaattia menee KaffeBarissa tosiaan erityisesti 11–12 aikaan päivällä; tuolloin kahvilaan kertyy usein jonoa, mikä pitää henkilökunnan kiireisenä:

– Jos pöydät ovat täynnä ja ruokatauko lyhyt, otan salaatin mukaan. Muuten jään mielelläni istuskelemaan, asiakas Mervi Lehto sanoo.