JVG ja Vesala tähdittävät koko kaupungin pikkujouluja - luvassa myös teatteriesitys

Superpikkujoulut marssittaa lavalle kotimaiset kärkinimet JVG:n ja Vesalan sekä Lasilliset Juicea -teatteriesityksen.

Jo perinteeksi muodostuneita Superpikkujouluja juhlitaan tänä talvena Kivikylän Areenalla lauantaina 2.12. Tapahtumassa on nähty perinteisesti Suomen radioaaltojen ykkösnimiä, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. Juhlakansaa viihdyttävät tällä kertaa JVG ja Vesala.

- Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan tapahtumassamme sopivasti erilaista viihde-elämystä. JVG ja Vesala ovat sellaisia artisteja, jotka varmasti jokainen suomalainen musiikin ystävä tunnistaa, tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf sanoo.

Aiemmin Superpikkujouluissa on nähty kolme artistia, mutta tänä vuonna kolmantena esiintyjänä, tai tarkemmin ottaen esityksenä nähdään teatteria. Lasilliset Juicea on edesmenneen kansantaiteilija Juice Leskisen tuotantoon perustuva ohjelmallinen konsertti.

- Halusimme tuoda jotain uutta tapahtumaamme. Yhteistyömme Rauman kaupungin teatterin kanssa tarjosi tähän hienon mahdollisuuden. Nyt pikkujoulumme tarjoavat kaikelle kansalle niin musiikkia kuin myös teatteria.

Ja nimenomaan kaikelle kansalla, sillä Superpikkujoulut ovat koko kaupungin pikkujoulut. Ainoan poikkeuksen tekee ikäraja, joka rajaa pois alle 18-vuotiaat.

- Tapahtumaamme voi lähteä viettämään pikkujouluja yksin, ystävä- tai työporukalla. Yrityksille Superpikkujoulut ovat kätevä tapa järjestää se vuoden kaikkein odotetuin juhla, Eklöf muistuttaa.

Myös lähikunnista on helppo suunnata hyvän viihteen pariin, sillä bussikuljetukset toimivat aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan. Yhdensuuntaisen matkan saa 8 euron hintaan ja edestakaisin kulkee 12 eurolla. Kyydityksiin tulee ilmoittautua ennakkoon Superpikkujoulujen sivuilla.

- Pikkujoulubussit kulkevat kasitietä. Toinen bussi ajaa reitin Pori-Luvia-Eurajoki-Rauma ja toinen lähtee Uudestakaupungista koukaten Laitilan kautta Raumalle. Ja paluukuljetus on ovien sulkeuduttua klo 2.00.

Tapahtuman liput maksavat ennakkoon 35 euroa, ovelta liput voi ostaa 39 euron hintaan. Illan pääesintyjä JVG:tä pääsee katsomaan klo 23.00 jälkeen 25 euron lipulla.

Liput Superpikkujouluihin ovat myynnissä Ticketmasterin ja Rauman Lukon ennakkomyyntipisteissä.

Kivikylän Areenan aitiot, näkyvyyspöydät ja nimetyt paikat voit hankkia Rauman Lukon toimistolta.

www.superpikkujoulut.fi