Hyvällä sykkeellä uuteen vuoteen

Raumalainen hyvinvoinnin keskittymä, Hyvinvoinnin Walimo, juhli lauantaina 1-vuotissyntymäpäiväänsä. Synttärien kunniaksi Kaivopuistontiellä pääsi nostattamaan sykettä sekä kohottamaan lihaskuntoa mutta myös rentoutumaan hieronnoissa ja tutustumaan paremmin omaan kehoon inbody-mittauksessa.

Hyvinvoinnin Walimon synttäreillä kohtasivat sekä paikan vakiokävijät että asiakkaat, jotka olivat vasta tutustumassa hyvinvointikeskuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Katja Kuromaa hankki ensimmäisen kymppikorttinsa ryhmäliikuntatunneille loppukeväällä 2016.

– Tarvitsin kesäksikin jotain liikuntaa, Kuromaa hymyili.

Viime kesänä Hyvinvoinnin Walimo järjesti esimerkiksi workout-tunteja Poroholman leirintäalueella.

– Treenaaminen hiekkarannalla oli minulle uusi kokemus, Kuromaa jatkoi.

Sittemmin hän on jäänyt koukkuun TRX-tunteihin.

– Treenaaminen on kokonaisvaltaista ja tunnilla jokainen voi määritellä itse, kuinka rankan harjoituksen haluaa tehdä. Minun on päästävä TRX-tunnille kaksi kertaa viikossa.

Hyvinvoinnin Walimon 1-vuotisjuhlissa Katja Kuromaa kävi tanssitunnilla, jossa pääsi kokeilemaan erilaisia lajeja baletista hip-hoppiin.

Liikkujat pääsivät testaamaan myös esimerkiksi juniorisirkusta ja foam rolling -tuntia.

Hyvinvoinnin Walimo kokoaa yhteen palveluja, jotka rakentavat ja tukevat hyvinvointia: hierontaa, fysioterapiaa, kauneudenhoitoa, liikunta- ja ravintovalmennusta sekä rauhallista ja fyysisesti rankkaa ryhmäliikuntaa.

Syntymäpäivillä inbody-mittaukseen oli jonoa, ja Ruokapuoti Lumon Tero Suhosen pitämä, ravintolisiä käsittelevä luento veti hyvin kuulijoita.

Hyvinvoinnin Walimon palveluvastaava Petra Oksanen kertoi, että asiakkaita halutaan kuunnella mahdollisimman tarkasti ja niin, että heidän toiveensa myös huomioidaan.

– Meillä on nykyisin lapsiparkki, jotta myös pienten lasten äidit pääsevät tunneille, Oksanen antoi esimerkin.

Viime vuoden lopulla pienempään saliin saatiin ilmajoogaliinat, joten uusi laji pääsee kunnolla vauhtiin tänä vuonna. Toinen uusi juttu vuonna 2017 on Äijä TRX -tunnit, jotka starttasivat tammikuun ensimmäisellä viikolla.

– TRX-tunneilla jopa aamuseitsemän tunnit ovat olleet täynnä, Oksanen kertoi lajin suosiosta.

Henni Kuoppasalmi oli kuullut juttua Hyvinvoinnin Walimosta tuttaviltaan. Hän oli synttäreillä kokeilemassa itselleen uusia ryhmäliikuntalajeja, pilatesta ja TRX:ää. Tapahtuma oli hänen kannaltaan juuri sopivaan ajankohtaan.

– Joulu meni valmisteluissa ja lasten kanssa touhutessa. Nyt pääsen liikkumaan pitkästä aikaa, mutta vakioharrastukseni eivät ole vielä alkaneet, Kuoppasalmi sanoi.

Elina Vanne on harrastanut TRX:ää Hyvinvoinnin Walimolla noin vuoden verran ja aikoo jatkaa lajin parissa myös tänä vuonna.

– Kyllä, laji on hyvin koukuttava ja siinä saa haastaa itsensä jokaisella tunnilla, hän kuvaili.

Nainen asuu lähellä Hyvinvoinnin Walimoa, joten harrastamaan on helppo tulla. Lisäksi Vanne kehui paikan tunnelmaa.

– Täällä on positiivinen ja iloinen henki, hän sanoi.

Hyvinvoinnin Walimo sai alkunsa Pauliina Nordbergin unelmasta. Nordberg oli ennen pankinjohtaja, joka teki personal trainer -valmennuksia ja ryhmäliikunnan ohjausta sivutyönään. Lopulta hyvinvointiala vei hänet mukanaan täysin. Syntyi kaksi yritystä, Wellbeat ja Hyvinvoinnin Walimo.

– Tätä on nyt harjoiteltu vuoden verran. Hyvinvointiala on todella kilpailtu, mutta tämä syntymäpäiväkin näytti, että Hyvinvoinnin Walimolle on tilausta. Tänä vuonna menemme eteenpäin hyvällä sykkeellä! palveluvastaava Petra Oksanen sanoi ja lähti pitämään TRX-tuntia.