Hovi Salesin monipuolinen tarjonta kasvaa uudella kohteella

Hovi Sales
Hovi Salesin Sanna Varho odottaa mielenkiinnolla pääsyä Johtolaan, jonka Rauman Hovi Oy on ostanut.

Rauman Hovi Oy:n myynti- ja markkinointiorganisaatio Hovi Sales on luotu helpottamaan asiakkaiden elämää. Samasta numerosta saa asiantuntevan palvelun ja parhaat vaihtoehdot yksityisten ja yritysten juhla- tai illanviettotarpeisiin.

Tarjolla on Kapteeninhuonetta kabinetteineen, Byssaa loistavine kokoustiloineen, upeat juhlapuitteet tarjoavaa Juhlahovia ja Vuojoen Kartanoa. Sanna Varho Hovi Salesista kertoo, että syksyllä tarjonta kasvaa entisestään, kun Rauman Hovi laittaa ostamansa Johtolan juhlakuntoon.

-Hovi Salesiin soittamalla homma toimii niin, että asiakas kertoo tarpeensa ja me palvelemme. Lähes aina löydämme asiakkaalle ratkaisun, sillä valikoimissamme on sekä modernia että historiallista konseptia. Saunatilojakin löytyy laidasta laitaan, Varho selvittää.

-Muistutuksena toki sekin, että teemme myös kodin juhlia, kuten ylioppilasjuhlia.

Varhon mukaan ajan kuva on, että laatu ja helppous korostuvat sekä yritysten että yksityisten toiveissa. Hovi Salesiin ottavat yhteyttä ihmiset, jotka haluavat laadukkaan kokonaispaketin helposti.

-Keskustelu lähtee aina henkilömäärästä. Sen jälkeen haluamme tietää tilaisuuden luonteen ja mietimme tarjoilupuolta. Heti alussa on myös hyvä pohtia, onko tilaisuudessa tarkoitus järjestää ohjelmaa. On tärkeää esittää oikeat kysymykset heti.

Sanna Varhon ammattitaidon takana on pitkä kokemus Hovin palveluksesta. Hän kiittelee työnantajaansa Juhani Ignatiusta mielenkiintoisista haasteista.

-Hän on niin vikkelä liikkeissään, että yritystoiminta on muuttunut koko ajan, mikä on pitänyt mielen virkeänä. Mikä parasta, olen saanut olla uusien toimintojen suunnittelussa mukana. Esimerkiksi juuri nyt on ajankohtaista suunnitella Johtolaan liittyviä palveluja, Varho kertoo.

Moni yllättyy Hovi Salesin palveluista edelleen. Esimerkiksi Byssa tunnetaan lounasravintolana, mutta sen modernit kokoustilat tekevät kerta toisensa jälkeen vaikutuksen.

-Byssan modernit kokoustilat ovat ehdoton vahvuus. Byssaa ei vieläkään aina muisteta kysyä, kun on kokouspaikalle tarvetta, mutta se kerää aina runsaasti hyvää palautetta ja moni haluaa tulla uudelleen.

-Byssaa vuokrataan myös iltatilaisuuksiin ja se eroaa muista tiloistamme sikäli, että Byssaan saa viedä omat juomat, Varho vinkkaa.

Tutustu Hovi Salesin tiloihin tästä.

Byssa
Byssan modernit tilat keräävät kiitosta.