Heinäkuun perjantait kruunataan Helmirannan lohisoppalounaalla

Lämmin merituuli, kaunis saaristolaismiljöö ja maittava lohisoppalounas - heinäkuiset perjantait kruunaa tämä herkullinen, merellinen yhdistelmä.

Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmirannassa tarjoiltiin viime kesänä perjantaisin soppalounasta ja tarjoilut ovat saaneet jatkoa myös tämän vuoden heinäkuussa.

- Soppalounas saavutti viime vuonna niin suuren suosion, että oli itsestäänselvää jatkaa sitä myös tänä vuonna. Viime perjantai jo osoitti, että tälle oli kysyntää. Uskommekin paikalle löytävän vielä entistäkin enemmän väkeä, Helmirannan ravintolapäällikkö Teea Junnila sanoo.

Lounasta voi nauttia terassilla, josta avautuvat kauniit merenrantamaisemat.

Lounas on tarjolla jokaisena heinäkuun perjantaina. Lohisoppalounasta nautittiin jo viime viikolla, joten maittavaa mahan täydeltä on tarjolla vielä kolmesti eli 14.7, 21.7. ja 28.7. Lounas on katettuna aina klo 11.00-15.00.

- Meillä käy lounastajia kaupungista autoilla, mutta paljon on myös mökkiläisiä ja veneilijöitä. Helmirannassa on hyvät laituripaikat, joihin on helppo rantautua. Lounasta voi nauttia niin sisätiloissa kuin isolla terassillamme, josta on kauniit merelliset maisemat.

Jokaisena heinäkuun perjantaina nautitaan lohisoppalounaasta.

Helmirannan kesä on kaiken kaikkiaan kiireinen, sillä isot monipuoliset tilat, kattava palvelu ja luonnonkaunis ympäristö takaavat hyvät puitteet isompienkin juhlien järjestämiseen.

Helmirannassa onkin vuodesta toiseen juhlittu niin ylioppilaita, ammattiin valmistuneita kuin ripiltä päässeitä, myös häitä tanssitaan ahkerasti.

- Jokaisena viikonloppu juhlitaan, olemme yksi Rauman suosituimmista häänviettopaikoista. Nyt varataan kovaa vauhtia jo ensi vuoden viikonloppuja, Junnila kertoo.

Lounaalla käy paljon myös mökkiläisiä ja veneilijöitä. Helmirannassa on hyvät laituripaikat, joihin on helppo rantautua.

Lohisoppalounasta pääsee nauttimaan 10 euron hintaan ja se sisältää lohikeiton lisäksi leivän ja jälkiruoaksi kahvin.

Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, osoitteessa Puuluntie 388. Matka autolla taittuu isolta osin kesäisen maalais- ja mökkimaiseman läpi, joten ympäristöllistä silmänruokaa on tarjolla myös matkaa taittaessa.

Tarkemmat tiedot ja ajo-ohjeet löydät Helmirannan sivuilta, osoitteesta www.helmiranta.fi