Foster's-ravintolan lounas kerää kehuja

Teea Junnila asettautui kuvaan lounasta nauttineiden Lukon liigapelaajien seuraan.

Rauman Lukko Oy:n ravintolapäällikkö Teea Junnila kuulostaa erittäin tyytyväiseltä todetessaan, että Kivikylän Areenan Foster's ravintolan lounasasiakkaiden määrä on ollut nousussa. Väkeä on käynyt herkuttelemassa noin 100-150 henkeä enemmän kuin aikaisemmin. Kyse on yhdestä kaupungin suosituimmasta lounaspaikasta. 

- Hyvinä päivinä käy jopa 300 asiakasta. Syynä ovat hyvät lounaat, jotka kaikki valmistetaan täällä. Valmisruokia ei käytetä, Junnila mainitsee.

Ruoan laadun lisäksi Junnila näkee paikan keskeisen sijainnin hyväksi asiaksi. Paikan maine on kiirinyt viidakkorummun avulla.

Jenni Jalonen on yksi Foster's-ravintolan työntekijöistä.

Foster's tarjoaa lounasta arkisin kello 10.30 alken iltapäivä puoli kahteen saakka.

- Aika on havaittu hyväksi. Heti puoli yksitoista sali alkaa täyttyä. Toisaalta ei ole ilmennyt tarvetta olla auki pitempään.

Junnila on havainnut, että asiakkaita käy laidasta laitaan, raksamiehistä toimistotyöntekijöihin. Monet joukkueet ruokailevat myös Foster'sissa.

- Lounaalta löytyy aina joka päivä kaksi lämmintä ruokaa, keitto, salaatit ja ruokajuomat. Päälle saa vielä jälkiruoan ja kahvin. Keitot ja salaatit ovat varsinkin naisten mieleen, kertoo Junnila.

Erityisen suosituiksi Junnila mainitsee torstaisen itsetehdyn pannarin, tiistaisen lohisopan ja itsepaistetut muikut.

-Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, kun lounaslistat vaihtelevat. Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Lounas maksaa 9,50 euroa.

Foster's on ollut välillä kesäaikaan suljettuna. Miten ensi kesä?

- Olemme suunnitelleet, että paikka olisi heinäkuussa muutaman viikon suljettuna. Vaihtoehtona voi suunnata vaikka Helmirantaan soppalounaalle. Se oli jo viime kesänä erittäin suosittu, vinkkaa Teea Junnila.

Foster's tarjoaa myös kabinetteja erilaisiin kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin.

- Ne ovatkin olleet hyvässä käytössä, Junnila mainitsee.