Aikainen lintu lipun nappaa - Rauma Rockiin normaalia edullisemmat tiketit vuoden loppuun asti

Yksi tulevan kevään suurista tapahtumista Raumalla on Kivikylän Areenalla jo yhdettätoista kertaa järjestettävä Rauma Rock. Musiikkitapahtumalla on vahva jalansija paikallisessa biletarjonnassa.

Lauantaina 26.5.2018 vauhdikasta menoa ja viihdyttävää tunnelmaa nostattavat kotimaiset eturivin artistit Teflon Brothers, Juha Tapio ja Mira Luoti.

- Tuleva Rauma Rock on hieman pop- ja iskelmäpainotteinen. Näistä tyylisuunnista meillä on kolme nimekästä kotimaista artistia, joiden kappaleet ovat varmasti tuttuja kaikille suomalaisille, markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf kertoo.

Eikä siinä välttämättä vielä kaikki.

- Vielä en uskalla luvata, mutta nyt näyttäisi vihreää valoa sen suhteen, että artistikattaus ei jää näihin kolmeen.

Vuoden loppuun asti voi lunastaa itselleen liput Rauma Rockiin normaalia edullisemmin, sillä Early Bird lippuja myydään 31.12.2017 vain 25 euron hintaan. Normaalisti lippu maksaa ennakkoon 35 euroa ja ovelta sisäänpääsyn voi lunastaa itselleen hintaan 39 euroa.

- Meillä on nyt ensimmäistä kertaa myynnissä nämä Early Bird-liput ja se on mahdollistanut omalta osaltaan sen, että lippuja on mennyt nyt jo nelinkertainen määrä verrattuna viime vuoden vastaavaan tilanteeseen.

Eklöf kertoo, että lippuja meni kuumille kiville ennen joulua kirjekuoriin, joita sujauteltiin Joulupukin pussiin ja kuusen alle.

- Ennen joulua lippuja meni kaupaksi todella hyvin. Se on nykypäivän trendi, että lahjaksi ostetaan lippuja, joilla pääsee kokemaan erilaisia elämyksiä ja tapahtumia.

Early Bird -lippujen lisäksi tapahtumaan on myynnissä Kivikylän Areenan aitiot, VIP Silver ja VIP Gold Aura lounge -liput sekä VIP Gold näkyvyyspöydät ja -soffat.

Rauma Rock Kivikylän Areenalla lauantaina 26.5. - tutustu lisää: www.raumarock.fi