Tiesitkö tätä aamupalan tärkeydestä?

Herätä elimistösi aamulla emäksisellä viherpirtelöllä. (Kuva: Ruokapuoti Lumon nettisivut)

Ruokapuoti Lumon yrittäjä ja ravintovalmentaja Tero Suhonen haluaa muistuttaa aamupalan tärkeydestä. Hän tietää, että osalle ihmisistä ei aamulla ruoka tahdo maistua ja liikkeelle lähdetään jopa pelkällä kahvin voimalla. Elimistö sopeutuu tähän nopeasti, mutta kehon optimaalisen toiminnan kannalta energiaa tarvitaan tasaisesti koko päivän ajan.

-Ehkä olisi aika pysähtyä miettimään, onko tämä järkevin tapa toimia oman hyvinvoinnin kannalta, Suhonen huomauttaa Ruokapuoti Lumon nettisivuilla julkaistussa Aamupalan optimointi -juttusarjassa.

Elimistö on nukutun yön jäljiltä happamoituneessa tilassa. Perinteisen aamupalan kahvi, leipä, puuro ja jukurtti ovat kaikki ruoka-aineita, jotka happamoittavat elimistöä entisestään. Kaikki elimistösi miljardit solut heräävät parhaiten, kun tarjoat niille aamupalaksi happamoittavien ruoka-aineiden sijaan jotakin emäspitoista, Aamupalan optimointi osa 1 -tekstissä todetaan.

Lue kaikki vinkit aamupalasi optimointiin Ruokapuoti Lumon sivuilta alla olevista linkeistä:

Aamupalan optimointi osa 1
Aamupalan optimointi osa 2
Aamupalan optimointi osa 3